Friss topikok

Donor ( vajon miért?)

Többek észrevételére közlöm az oldalnak Dodorhoz semmi köze csak a nevünk hasonló független attól hogy ismerjük egymást.Még a motorján sem ültem mielött bárki hatalmas összefonódásokat sejtene a háttérben. Továbbiakban valaki szeretne valamit megtalál privátban a lovasiandras@hotmail.com címre küldött levelével. A híreket nem mindet én írom viszont igyekszem a nap legérdekesebb híreit válogatni amik esetleg érdekelhetik a jelenlegi napi "kemény" 150 fő érdeklődőt.

2009.07.29. 08:21 A DONOR (törölt)

MAN szigeteki TT

Lesz -e ilyen nálunk? Bizony ám!

Jövőre,addig jó gyakorlást minden "Donor jelöltnek"

 

A rendezők, a hirdetések és a szórólapok is azt támasztják alá, hogy ez a verseny tényleg a legek legje.

 
A leghíresebb és legrégebbi, mert 1907 óta létezik. A leghírhedtebb, hiszen már 211 hivatalos halottja van. A leggyorsabb, mert John MC Guiness jóvoltából már jóval 205 km/h felett van az átlagsebesség. A legveszélyesebb, mert több mint 64 km-es lezárt utcai aszfaltcsíkon centikre a falaktól és a fáktól, gyakran 300 km/h feletti tempóban közlekednek a versenyzők. A legek versenye neki Bitter Sándornak, egy magyar versenyzőnek, akinek élete legnagyobb álma volt ez a verseny, amelytől egész karrierje során a legeslegjobban félt.

A tavalyi év végén motivációt és a szponzoraim bizalmát vesztve kedvtelenül szinte mindig utálattal ültem fel a versenymotoromra, ennek megfelelően már nem is mentem jól. Ez a verseny viszont új motivációt adott, újra imádom a motorozást és mindent megteszek azért, hogy a legjobbak közé kerülhessek illetve, hogy a jövő évi 100. évfordulóját ünneplő Man szigeti TT-n már éles motorokkal, klassz eredményeket produkálhassak.
Mondta Bitter
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://donor.blog.hu/api/trackback/id/tr401274966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása