Friss topikok

Donor ( vajon miért?)

Többek észrevételére közlöm az oldalnak Dodorhoz semmi köze csak a nevünk hasonló független attól hogy ismerjük egymást.Még a motorján sem ültem mielött bárki hatalmas összefonódásokat sejtene a háttérben. Továbbiakban valaki szeretne valamit megtalál privátban a lovasiandras@hotmail.com címre küldött levelével. A híreket nem mindet én írom viszont igyekszem a nap legérdekesebb híreit válogatni amik esetleg érdekelhetik a jelenlegi napi "kemény" 150 fő érdeklődőt.

2009.07.14. 13:41 A DONOR (törölt)

A rohadékok !!

Lelőtték a motorost

Az osztrák zsaruk nem szórakoznak. Mistelbach közelében egy közúti ellenőrzés az életébe került a vagány motorosnak.
Van jogsid? „Nincs, de nem szoktam megállni a rendőrnek.” - hangzik a válasz néhány vagányabb motoros társunktól. Ausztriában ezentúl kétszer is meggondolják majd, hogy érdemes-e megállni a rendőrnek. Egy közúti ellenőrzés során az önjelölt Ghost rider úgy gondolta nem áll meg az intézkedő rendőrnek. A rendőrök üldözni kezdték de sehogy sem tudták megállítani, mígnem Wetzelsdorf közelében útblokáddal próbálták útját állni. A motoros ismét ki akart bújni a rendőrök kezei közül, mire azok tüzet nyitottak rá és leterítették az ámokfutót.
via shortnews.de

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://donor.blog.hu/api/trackback/id/tr531245744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása