Friss topikok

Donor ( vajon miért?)

Többek észrevételére közlöm az oldalnak Dodorhoz semmi köze csak a nevünk hasonló független attól hogy ismerjük egymást.Még a motorján sem ültem mielött bárki hatalmas összefonódásokat sejtene a háttérben. Továbbiakban valaki szeretne valamit megtalál privátban a lovasiandras@hotmail.com címre küldött levelével. A híreket nem mindet én írom viszont igyekszem a nap legérdekesebb híreit válogatni amik esetleg érdekelhetik a jelenlegi napi "kemény" 150 fő érdeklődőt.

2009.07.15. 21:29 A DONOR (törölt)

"csóró" Lorenzo megborult

Vérszegényen, összetörve Rossi ellen

 


Vérszegényen, összetörve Rossi ellen

 
Laguna Seca-ban buktak a volt bajnokok, egyikük beteg is: Jorge Lorenzo lábtöréssel, ficamodott vállal, Casey Stoner gyomorhuruttal és sajgó bordával indul a hétvégi német Moto GP-futamon.

Hatalmasat esett [1] két exvilágbajnok, Jorge Lorenzo és Casey Stoner az Amerikai Nagydíjon [2], a spanyol komolyan meg is sérült: törött lábbal, az ausztrál zúzott bordákkal indul a hét végén Németországban.

”Sokkal jobban érzem magam, de 100 százalékos nem leszek. Még fáj a lábam, főleg járásnál, meg a vállam, első utam a mobilklinikára vezet majd” – nyilatkozta a motogp.com-on Lorenzo, aki bokazúzódásairól nem is beszélt. Győzelemre nem gondol, célja a dobogó, illetve hogy minél több pontot szerezzen.

Stoner három futam óta rosszul van, megfájdul a gyomra menet közben, az amerikai kivizsgálás kiderítette, gyomorhurutja van és közepesen vérszegény. Betegségének gyógyítását azonnal megkezdték, de nagyobb probléma lehet bordasérülése: ”Nem vagyok 100 százalékos, sajognak a bordáim. Kemény hétvége lesz, de megpróbálok élközelbe kerülni”.

Mindkét pilóta vb-esélyes, Lorenzo csak 9, Stoner 16 ponttal van a vezető Valentino Rossi mögött.

A nagydíjra Talmácsi Gábor is készül: a mezőnyben már csak 17-en lesznek, Laguna Seca-ban az egyik edzésen elmozdult az utolsó helyről [3], így reménykedhet a pontszerzésben és az előrelépésben.

A GP-hétvége pénteken indul, szombaton időmérő, vasárnap futam lesz délután két órakor.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://donor.blog.hu/api/trackback/id/tr371248251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása