Friss topikok

Donor ( vajon miért?)

Többek észrevételére közlöm az oldalnak Dodorhoz semmi köze csak a nevünk hasonló független attól hogy ismerjük egymást.Még a motorján sem ültem mielött bárki hatalmas összefonódásokat sejtene a háttérben. Továbbiakban valaki szeretne valamit megtalál privátban a lovasiandras@hotmail.com címre küldött levelével. A híreket nem mindet én írom viszont igyekszem a nap legérdekesebb híreit válogatni amik esetleg érdekelhetik a jelenlegi napi "kemény" 150 fő érdeklődőt.

2009.07.31. 12:06 A DONOR (törölt)

Van ami már majdnem olyan mintha motor lenne !!!

Technikai adatok

  Nagyobb felbontású képért kattintsanak a képre!


Motorblokk: Honda Civic Type-R
Hengerűrtartalom: 2000 cm3
Teljesítmény: 300 lóerő
Súly: 465 kg
Sebességváltó: 6 fokozatú, manuális
Meghajtás: hátsókerék
Gyorsulás: 0-100 km/h - 2.9 mp
Végsebesség: 240 km/h (elektronika által leszabályozva)
0-160-0 km/h: 11 mp (a világ 3. legjobb eredménye a Top Gear tesztje alapján)

 

 

  Kipróbálhattam mert elvittek a városba egy 2 órára ,tény,hogy nagyon kemény verda és veri a ferrarikat.Kívánom ,hogy mindenkinek megadasson ez a feeling.Látogassátok honlapjukat és hamar kiderül ki mikor ülhet bele !!!

 

Legyőzni az ellenfelet. Ez a látszólag hétköznapi szóhasználat több, mint 100 év technikai fejlődés eredményeként ölt testet az Ariel Atom-ban. A világ 3. leggyorsabb széria, utcai autója szimbolikus értéket képvisel.


Cégünk a 2009-es évben az Ariel Atom-mal a versengő cégeknek kínál egy újabb lehetőséget, amellyel kiemelkedhetnek versenytársak közül. A szuperszemélygépkocsin feltüntetett márkajelzés/weboldal cím garantáltan a legszélesebb körökhöz fogja eljuttatni az üzenetet: a világ egyik leggyorsabb autója és a rajta megjelenő cég párosa a csúcsot képviselik!

Több éves média kapcsolatainkra alapozva kívánjuk megismertetni a hazánkban csak internetről ismert extrém járműveket, melyeket eddig hollywood-i filmsztárok, világhírű sportolók, politikusok birtokoltak. Elsőként fogjuk testközelből bemutatni az ARIEL ATOM-ot, amely a világsztárokon kívül a világ legnagyobb autós műsoraiban is rekordokat döntögetett.


Top Gear, Fifth Gear - olyan véleményformáló műsorok, melyek szavára még az autógyártók is hallgatnak, nem beszélve a vásárlóközönségről, akik egy-egy teszt után vagy messziről elkerülik, vagy pozitív ítélethirdetés során épp megrohanják az autókereskedéseket, hogy beszerezzék kedvenc autójukat.

Ezen műsorok egyik nagy sztárja az Ariel Atom, amely világrekordok megdöntőjeként, versenyautókat idéző vezetési élmény nyújtójaként lett ismert a fentebb említett televíziós műsorokban világszerte. Az Ariel Atom eddig elért sikerei garantálják, hogy Magyarországon is az érdeklődés középpontjába kerül akár a sajtó, akár a rendezvények tekintetében.


Az Ariel Atom 2008 év végén érkezik hazánkba, 2009-ben a nyomtatott és elektronikus sajtó munkatársai saját maguk is kipróbálhatják a világverő járgányt, véleményt mondhatnak róla, vagy összehasonlíthatják gyorsulását szinte bármivel, ami a földön gurul.

Ezen kívül az Ariel Atom-ot indítjuk a 2009-es Gyorsulási Bajnokságon, valamint vezetéstechnikai napokat szervezünk, ahol bárki kipróbálhatja a 2.9 másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsulást.


Üdvözlettel:

Ariel Atom Hungary

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://donor.blog.hu/api/trackback/id/tr11279389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása