Friss topikok

Donor ( vajon miért?)

Többek észrevételére közlöm az oldalnak Dodorhoz semmi köze csak a nevünk hasonló független attól hogy ismerjük egymást.Még a motorján sem ültem mielött bárki hatalmas összefonódásokat sejtene a háttérben. Továbbiakban valaki szeretne valamit megtalál privátban a lovasiandras@hotmail.com címre küldött levelével. A híreket nem mindet én írom viszont igyekszem a nap legérdekesebb híreit válogatni amik esetleg érdekelhetik a jelenlegi napi "kemény" 150 fő érdeklődőt.

2009.06.30. 07:13 A DONOR (törölt)

Nockalmstrasse mert jó ott motorozni !!!


Neben der Großglockner Hochalpenstraße werden die Gerlos Alpenstraße, die Nockalmstraße und die Villacher Alpenstraße vorgestellt. Enthalten sind auch fünf ausgearbeitete Tourenvorschläge rund um den Großglockner mit Traumstraßen in Kärnten, die das Herz eines jeden Motorradliebhabers höher schlagen lassen.

Die einzelnen Touren (Kurzversion) zum Downloaden:

Tour 1: Rund um den Großglockner: Rocks around the Glock
Tour 2: Lienzer Dolomiten und Weißensee: Zackig voran
Tour 3: Südkärntner Spezialitäten: Ein- und Aussichten
Tour 4: Im Herzen der Alpen: Vier auf einen Streich
Tour 5: Kärntner Impressionen: Seen, Berge und Burgen

Die Broschüre „Motorradhimmel Großglockner“ mit ausführlichen Tourenbeschreibungen und Insidertipps zum Gratis-Download:

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://donor.blog.hu/api/trackback/id/tr851217004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása