Friss topikok

Donor ( vajon miért?)

Többek észrevételére közlöm az oldalnak Dodorhoz semmi köze csak a nevünk hasonló független attól hogy ismerjük egymást.Még a motorján sem ültem mielött bárki hatalmas összefonódásokat sejtene a háttérben. Továbbiakban valaki szeretne valamit megtalál privátban a lovasiandras@hotmail.com címre küldött levelével. A híreket nem mindet én írom viszont igyekszem a nap legérdekesebb híreit válogatni amik esetleg érdekelhetik a jelenlegi napi "kemény" 150 fő érdeklődőt.

2009.07.13. 15:13 A DONOR (törölt)

Már csak 2 embert kell megelőzni a ponthoz

Csak 17 induló maradt a Moto GP-ben: Sete Gibernau ducatis csapata anyagi okokból nem indul többet. A 15. már pontot kap a futamokon.

Kiszállt a Moto GP-ből a korábbi futamgyőztes Sete Gibernau csapata, már a hétvégi Német Nagydíjon sem indulnak. “A Grupo Francisco Hernando nem fejezi be a 2009-es szezont, az ok a gazdasági világválság” – közölte az istálló hétfőn.

Gibernau két év kihagyás után tért vissza a Moto GP-be a ducatis alakulattal, kevés sikerrel, nyolc futamon csak tizenkét pontot szerzett. “Engem lep meg legjobban a döntés. Sokat küzdöttünk ezért a projektért, igazán kár, hogy vége” – nyilatkozta a katalán az AS című lapnak.

Két hete Talmácsi Gábor társától, Juki Takahasitól vált meg a Scot [1] Racing hasonló indokkal, vagyis nem tudta finanszírozni a japán motorját. A magyart tartotta meg, akinek az újabb kiválással egyre nagyobbb esélye van a pontszerzésre.

Gibernau távozásával mindössze 17 induló maradt a Moto GP-ben, a 15.-nek már egy pont jár a futamokon. Talmácsi Gábor eddig három futamon vett részt, kettőt fejezett be, mindkétszer utolsóként ért célba, a Katalán Nagydíjon 17.-ként, a Holland Nagydíjon 16.-ként.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://donor.blog.hu/api/trackback/id/tr841243781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása