Friss topikok

Donor ( vajon miért?)

Többek észrevételére közlöm az oldalnak Dodorhoz semmi köze csak a nevünk hasonló független attól hogy ismerjük egymást.Még a motorján sem ültem mielött bárki hatalmas összefonódásokat sejtene a háttérben. Továbbiakban valaki szeretne valamit megtalál privátban a lovasiandras@hotmail.com címre küldött levelével. A híreket nem mindet én írom viszont igyekszem a nap legérdekesebb híreit válogatni amik esetleg érdekelhetik a jelenlegi napi "kemény" 150 fő érdeklődőt.

2009.07.14. 12:44 A DONOR (törölt)

Meg van az eredmény a csajoknál !!!

A legjobb kartetoválás

A legjobb kartetoválás

Az elmúlt hónapban jóval kevesebben neveztek a Tetkó a Csajokon versenyre, mint korábban. Még szerencse, hogy csaknem minden nevezőnek két tetovált karja is van, így a versenyben mégis hasonló számú tetoválás vetélkedhetett egymással.



 

Az idei tetoválóverseny harmadik fordulójában érdekes helyzet alakult ki. A szavazás megkezdésétől szoros küzdelem folyt az első helyért. A furcsaság a dologban az, hogy Wera két karja, illetve az azokat díszítő ábrák fej fej mellett csatáztak egymással, folyamatos holtversenyben Brigi tetoválásával.

A fórum látogatói szerint ez a tetoválási forma, illetve a karon lévő tetoválások nem igazán nőiesek. Pedig a nevezők mindegyike kifejezetten nőies nő. Talán ez a kritériuma annak, hogy egy karon lévő tetoválás mégis esztétikus maradjon a csajokon.

A győztes ábra júniusban tehát a Wera bal karját díszítő ágaskodó ló. A másik karján lévő ábra holtversenyben a második helyre volt elegendő Brigi nonfiguratív mintájával. Nekik, és a többi versenyzőnek is köszönjük a részvételt, és gratulálunk a győztesnek. Az ajándékait postán küldjük el.

A következő fordulóban a hason, illetve a mellkas első felén lévő ábrák kerülnek górcső alá. Ha ilyen tetoválásod van, még ezen a héten küldhetsz róla néhány jó minőségű fotót az
info@csajokamotoron.hu címre. Az július 19-ig beérkező mintákra július 21. és augusztus 9. között lehet majd szavazni.


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://donor.blog.hu/api/trackback/id/tr931245610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása